The light that you shine is the deepest love to self...

-Marlies

1 op 1 sessies

In een sessie begeleid ik je op liefdevolle wijze naar het antwoord op de kern van jouw vraag met als doel te herverbinden met het unieke licht dat je bent en staat altijd in het teken van bekrachtiging.

Gedurende de sessie sta ik naast je en laat je ervaren hoe zelfheling werkt vanuit de basis van een diep vertrouwen. Het vertrouwen in jouw onmetelijke kracht en liefde. Op het moment dat je bij mij binnen komt verbind ik mij vanuit licht en liefde en maak ik snel contact met jouw ziel en kijk achter het scherm.

Ik voel wat er speelt in het hier en nu en welke thema’s aandacht vragen en deze zal ik benaderen vanuit openheid en zachtheid waarin ik de vraag “ Waarin dient dit mij? ” als uitgangspunt neem. Dit zorgt er voor dat je je eigen regie behoudt en slachtofferschap geen ruimte krijgt. Op een natuurlijke manier zal tijdens de sessie duidelijk worden wat opgelost en aangeraakt mag worden. Gedurende de sessie ben ik een kanaal en werk vanuit multi-dimensionaal bewustzijn, dat wil zeggen dat ik nauw samenwerk met diverse dimensies/velden en energieën. Ik zet mijn mediamieke talenten in en wanneer dit bijdraagt aan de sessie zal ik gechannelde informatie doorgeven. Ik ben zeer sterk verbonden met het engelenrijk en heb een prachtig lichtteam om mij heen, die vanuit pure en onvoorwaardelijke liefde jou ondersteunen en behulpzaam zijn bij het nemen van de volgende stap in het verruimen van jouw bewustzijn. Ik laat de energie het werk doen en het is fantastisch jou op deze manier te mogen begeleiden zodat je met een prettig gevoel naar huis gaat. Mijn levenservaring en opgedane kennis neem ik mee en zijn een schitterende aanvulling op mijn manier van begeleiden die liefdevol, krachtig en effectief is waarbij langdurige trajecten niet nodig zijn.

Wat zich ook in een sessie ontvouwt,
het is voor en door jou en dient het
doel van zelfliefde.

De sessies vinden bij mij thuis plaats en als afstand een bezwaar is, dan is er altijd de mogelijkheid om de sessie via skype te doen.

Jouw bijdrage aan een sessie van 60 min. is  € 65

In liefde,
Marlies

Deel deze 1 op 1 sessies.

Ken je iemand voor wie je denkt dat deze sessies waardevol zijn? Deel dan deze pagina via een van de knoppen hieronder.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email