Hands on Healing

Ik heet je van harte welkom op de pagina Hands on Healing. Het is een prachtige healingmethode en ontwikkeld door Barbara Brennan van The Brennan school of Healing. Ik introduceer deze behandelmethode naast het geven van de individuele sessies maar kan ook als combinatie zeer verrijkend en helend zijn.

Hands on Healing is niet te vergelijken met Reiki aangezien ik geen energie geef maar met mijn handen het lichaam op diverse punten en posities aanraak, om zo op diep niveau het zelfgenezend vermogen aan te sturen en te ondersteunen.

Door met mijn handen op een aantal specifieke punten het energiesysteem aan te raken, waarbij alle chakra’s aan bod komen, gaat jouw systeem reageren. Doel van de reactie is altijd en automatisch dat het systeem er voor gaat zorgen dat daar waar blokkades zijn deze oplossen en de energie weer gaat stromen.

Het stromen van de energie zorgt ervoor dat het energiesysteem weer in balans komt. Door de specifieke handposities die ik gebruik worden plekken waar vaak en veelvuldig energieophopingen voorkomen aangeraakt. Via jouw lichaam laat je me weten waar ondersteuning en heling nodig is. Ik werk dus met het fysieke lijf aan het hele energiesysteem op emotioneel, fysiek en mentaal niveau waarbij blokkades worden opgeheven.

Hands on Healing is zeer behulpzaam bij klachten op fysiek niveau zoals: rug en nekklachten, fybromyalgie, gewrichts/spierklachten, hoofdpijn/migraine.

Op emotioneel niveau bij angsten, burn-out, depressiviteit, overprikkeling etc.

Op mentaal niveau bij vastzittende overtuigingen/aannames die een vreugdevol functioneren in de weg staan.

Verder is Hands on Healing zeer ontspannend en stressverlichtend!

Ook bij Hands on Healing staat bekrachtiging altijd centraal wat maakt dat je gaat ervaren en voelen dat jij het bent, die uiteindelijk bepaald en aan het roer staat. Het diep innerlijk weten van het lichaam communiceert op een prachtige maar vooral oprechte manier. Ze kent de waarheid, de waarheid die voor jou goed voelt en waarmee ze het je mogelijk maakt de verbinding te herstellen en te leren luisteren. Je ziel spreekt via jouw lichaam alleen zijn we het een beetje verleerd om haar te” horen”. Klachten van welke aard dan ook zijn reflecties van ongehoorde pijn. De pijn die gevoeld mag worden wordt aangereikt via de blokkade. De blokkade is de richtingaanwijzer om het geprek te openen tussen al die delen, die vanuit afgescheidenheid weer tot heelheid mogen komen.

De behandeling vindt liggend plaats op een comfortabele massagetafel. Het is ook mogelijk om naast de behandeling nog een kort consult te boeken. Dit kan fijn zijn als je de behoefte voelt om in gesprek nog wat dieper uit te wisselen.

Jouw bijdrage:

Sessie van 60 minuten Hands on Healing €65
Sessie van 90 minuten Hands on Healing incl. kort consult €85

Voel je welkom!

Deel Hands on Healing.

Ken je iemand voor wie je denkt dat Hands on Healing waardevol is? Deel dan deze pagina via een van de knoppen hieronder.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email