The Heart Project

Geef jij jezelf de ruimte om vanuit de liefde die je bent, jouw plek in te nemen op aarde? Keuzes maken vanuit je hart is voor velen van ons een grote uitdaging. We lopen al snel tegen allerlei onbewuste versperringen op die ons uiteindelijk doen besluiten, dat wat zo goed voelt, maar niet te doen.

Herken je dat?

Diep van binnen voel je, dat als je de ruimte van je hart wel binnen durft te stappen dit ook betekent dat je trouw bent aan jezelf en verantwoordelijkheid neemt voor wie je in de diepste kern bent en dat voelt fijn! Van daaruit kan je zeggen, ik neem mijn ruimte in, ik besta! Om die ruimte te betreden is moed nodig want het hart kent geen weten, controle of antwoorden. Het is vanuit vertrouwen in volledige overgave kunnen zijn om de “sprong” te nemen, de veilige comfort zone te verlaten.. De kracht van liefde kan ook beangstigend zijn met als gevolg dat we op zoek gaan naar antwoorden buiten onszelf, in plaats van de verbinding te herstellen met ons intuïtief helder weten en voelen.

Vanuit mijn ervaringen en diep transformatiewerk heb ik samen met mijn dreamteam van engelen en gidsen een prachtig project gecreëerd: THE HEART PROJECT

Wat we gaan doen in een tweetal sessies, is in de oneindige ruimte van jouw hart het houvast in jezelf verankeren. Het herverbinden met en bekrachtigen van jouw interne veiligheid. Deze ruimte ga je verkennen via een krachtige liefdevolle geleide meditatie onder begeleiding van mij, mijn gidsen en engelen. Vanuit die verbinding ontstaat opnieuw ruimte contact te maken met je hart en diepste hartewensen.

Je gaat voelen hoe het is om Nee of Ja te zeggen vanuit hartgedragen kracht. We gaan spelen met situaties die je lastig vindt en loslaten wat je niet meer dient.

Ook ga je voelen of je werkelijk open staat en jezelf ruimte kunt geven om te mogen ontvangen.

Ik neem je graag mee op een prachtige reis, die diepere lagen aanraakt op een zachte en helende wijze. Je zal merken dat het maken van hartekeuzes je makkelijker afgaat en vanuit vreugde gebeurd.

Na de eerste sessie krijg je van mij een paar oefeningen mee om direct in het dagelijks leven toe te passen. Je ervaringen gaan we in de tweede sessie bespreken.

THE HEART PROJECT
Ik ben liefde
Ik geef
Ik ontvang

Het was prachtig dit project te creëren en nu naar buiten te brengen om in liefde te dienen.

Jouw bijdrage  € 130
Onderverdeeld in 1 sessie van 60 min. en 1 sessie van 30 min. waarin we bespreken wat je ervaren hebt. De sessies vinden bij mij thuis plaats of als de afstand een probleem is, kan het ook heel goed via skype. Opgave of vragen graag via het contactformulier of via de mail info@herinnerjewiejebent.nl

Voel je welkom!