WHAT YOU MANIFEST IN LIFE IS A DIRECT ANSWER TO THE PRAYER OF THE SOUL

YOUR MANIFESTATIONS ARE MIRACLES CREATED FOR THE

WELL-BEING OF HUMAN EXPERIENCE

Marlies

 

 

Het voelde even kwetsbaar om dit blog te schrijven omdat het proces voorafgaand aan deze ervaring diepgaand is geweest. Toch heb ik besloten het juist wel te doen. Mijn motivatie is om te inspireren in wat we zo mooi noemen, het licht op aarde laten schijnen of de hemel op aarde creëren. Het zijn prachtige woorden die vanuit menselijk perspectief soms als abacadabra klinken maar voor velen van ons ook als magisch wordt ervaren.

Het is het grote verlangen van verbinden, het verbinden met ons ware-zelf dat maakt dat we keer op keer in processtukken terecht komen die ons helpen dieper en verruimend bewust te worden.

Het is het contact maken met de onmetelijke kracht en liefde van de bron, onze zielsafkomst. De reis die we maken op aarde stelt ons in staat de wijsheid, kennis en liefde die we allen in ons dragen te integreren met ons mens-zijn op aarde en daar ligt de grote uitdaging.

 

De afgelopen drie jaar ben ik in een proces van dieper ontwaken terecht gekomen wat werkelijk alle registers open getrokken heeft. Ik kreeg te maken met het doorleven van diepe afgescheidenheid en kwam ik aanraking met schaduwstukken die niet mals waren. De ongehoorde pijn die zich liet zien was soms ondraaglijk maar op een of andere manier heb ik altijd geweten dat dit een reden had.

Het duister en het licht zijn tegengestelde polen maar ook geheel identiek in mijn beleving, we hebben hier vanuit onze menselijke beleving alleen onderscheid in gemaakt.

Het duister of de schaduw is “the absence of light”. De pijn die de schaduw vertegenwoordigt laat zien waar het licht op geschenen mag worden en vraagt om vergeving.

Vergeving aan onszelf..de pijn van het onszelf in de steek gelaten hebben is bij velen groot. De kunst is om uit het drama te blijven en met alle liefde de schaduw te verwelkomen.

 

Toen mijn moeder vier jaar geleden overleed kwam ik in een turbulente tijd terecht. Niet alleen was daar het gemis en verwerking maar ook beëindigde ik mijn relatie, die niet langer voedend was en mijzelf vast hield in slachtofferstukken die mij in het geheel niet meer dienend waren.

Als eenmaal de beweging naar het hart in gang in gezet komen er vaak situaties op je pad die spiegelen waar de weg van zuiverheid ingezet mag worden en in diepere lagen contact gemaakt mag worden met de klank van onze ziel.

Ook leek het wel alsof vriendschappen oplosten, de vibratie klopte niet meer en ik vond niet langer aansluiting. Ik had de weg naar binnen te maken en dat gebeurde.

 

Ik kreeg een huisje aangeboden in een stad die ik niet kende en was ineens volledig op mezelf aan gewezen. Er begon een tijd van uitzuivering en het transformeren van diepe pijn. Ik kwam erachter dat mijn ziel niet houdt van de middelmaat maar van intense ervaringen die mijn kracht spiegelen. Ze vraagt van mij, mij volledig te verbinden met mijn essentie en volledige overgave aan het niet-weten.

Mij te herverbinden met het AL, het EEN..en ze doet daar in deze incarnatie geen enkele concessie aan want ik heb het vermogen het AL te zijn.

In de afgelopen jaren is veel gebeurd maar graag deel ik een ervaring die mij in alle opzichten in mijn kracht en grootsheid heeft gezet.

 

Nu bijna twee jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en volledig voor mijn passie en missie te gaan. Op dat moment had ik tijdelijk een uitkering en wilde hier zo snel mogelijk weer van af. Mijn verhaal en mijn visie op het leven en dit te vertalen naar een eigen praktijk strookte totaal niet met het beleid van de gemeente en voelde aan m’n water dat dit hem niet ging worden.

Wat dan en hoe…want een ding wilde ik, voor mijzelf beginnen.

Mijn moeder was overleden en mijn kindsdeel zou pas uitbetaald worden na overlijden van mijn vader. Ik besloot te onderzoeken of er andere mogelijkheden waren en kwam op het idee met mijn vader om te tafel te gaan zitten en alternatieve mogelijkheden te bespreken. Dit besluit was op zich al ingrijpend omdat de band met mijn vader erg moeizaam is en het thema geld voor hem erg beladen is. Toch deed ik het en uiteindelijk werd het mogelijk een stukje kindsdeel vrij te krijgen waardoor ik de uitkering vaarwel kon zeggen en mijn praktijk kon starten. Omdat ik nog geen inkomen had gebruikte ik het geld ook om van te leven en aan te vullen met de gegenereerde inkomsten vanuit mijn praktijk.

Dit was mooi bedacht maar alles wat ik bedacht had werkte niet en het werd me al snel duidelijk dat ik alle controle los te laten had en mij over moest geven aan de stroom van mijn hart.

Het universum houdt er van om ons op de proef te stellen en zoals ik al eerder schreef was dit bij mij niet anders. Je kan dit ervaren doordat je het gevoel hebt dat de dingen die je gepland had niet lopen en dit heeft een reden. Het is de uitgelezen kans om te onderzoeken vanuit welke intentie je creëert en waar je op weerstand stuit. Dit om vervolgens de koers naar het hart in gang te zetten.

 

Ik merkte al snel dat het aantrekken van cliënten niet echt vlotjes verliep en dit had niets te maken met mijn talent, toewijding en potentie maar wat achteraf bleek met een blokkade om te mogen ontvangen. Binnen het proces van het starten van een eigen praktijk ben je constant in afstemming op wat speelt en zich aandient binnen jezelf. Met het thema ontvangen in mijn achterhoofd ging ik moedig en nog steeds met veel passie verder toen ik merkte, enige maanden later, dat mijn saldo flink aan het slinken was en het nu toch wel eens hoog tijd werd dat manifestatie van mijn harde werken zichtbaar werd.

Mijn contact met de lichtwereld is prachtig en geregeld houden we hele gesprekken. Ik had me ergens aan over te geven en het werd me langzaam duidelijk dat dit te maken had met volledige overgave en vertrouwen in mijzelf vanuit Eenheid met het universum.

Het oude paradigma geld werd door mij onder de loep genomen en bleek dat ik hier eigenlijk niets meer mee had. Het werkte voor mij niet om op de oude en voor velen bekende manier mijn geld te verdienen en had vanuit mijn bewustzijn een andere weg in te slaan die ver voorbij persoonlijke waarden en hechting ging.

Ik kwam er op diep niveau achter dat geld liefde is en dus energie. Ik was zelf in staat vanuit de liefde die ik ben te creëren en de stroom van ontvangen in werking te zetten. Ik ben hier geheel zelf verantwoordelijk voor en dat bracht alles in een heel ander daglicht.

Inmiddels was mijn saldo dusdanig geslonken dat er nog net( universum zegt Genoeg!) geld was om mijn huur en rekeningen te betalen dus deed dit met liefde. Natuurlijk had ik periodes dat ik het wel erg benauwd kreeg maar bleef vertrouwen..

 

Met nog 10 euro op mijn bankrekening voelde ik een sterke behoefte te vieren dat ik op deze manier met de situatie om kon gaan en besloot mijzelf te trakteren op een heerlijke cappuccino met bonbon. Opgetogen vertrok ik richting Wageningen en betaalde ruim voor de parkeerautomaat om genoeg tijd te hebben mijn heerlijke koffie te nuttigen.

Ik genoot er oprecht van en ging huiswaarts. Gelukkig was mijn koelkast nog aardig gevuld dus daar maakte ik me geen zorgen over.

Mijn ego vond dat ik maar rare bokkesprongen aan het maken was en een vriendin waar ik het aan vertelde verklaarde me bijna voor gek maar ergens voelde ik, het komt helemaal goed!

Ergens zit een kantelpunt, dat kan niet anders..

De volgende morgen gaat de telefoon,  de hypotheekadviseur van mijn vader. Marlies, heb je er wel aan gedacht dat je deze maand recht hebt op de jaarlijkse schenking. Omdat ik deze nog niet eerder ontvangen had was ik enigszins verbaasd maar je begrijpt dat ik een vreugdedansje maakte.

 

Door deze ervaring  heb ik geleerd dat ik ten volle kan vertrouwen op mijn potentie en talent om de herinnering aan” Wie ik ben”, op aarde neer te zetten.

De samenwerking met het universum is van zo’n zuiverheid en licht, dat wanneer je durft te gaan openen en ontvangen de wereld voor je open gaat en je de weg gaat bewandelen die magisch is.

Mijn grootste angst was de angst voor mijn eigen unieke grootsheid. Door de ervaring, die mijn ziel zelf gecreëerd had kon ik mijzelf uit die angst bevrijden om vervolgens in mijn grootsheid te stappen.

De situatie die mij werd aangereikt bracht mij zover, dat ik niet anders meer kon dan mijn licht ZIJN..

Dat is wat ik noem de hemel op aarde creëren.

Mijn groei heb ik vertaald in een frisse nieuwe website.

Voel je vrij een kijkje te nemen en je te laten inspireren!

 

In liefde en heb een prachtig pinksterweekend!

 

Marlies

www.herinnerjewiejebent.nl

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top