DOOR ME TE VERBINDEN IN LICHT EN LIEFDE MAAK IK SNEL CONTACT
MET JOUW ZIEL EN KIJK IK ACHTER HET SCHERM

Hoe werk ik

Ik werk in 1 op 1 sessies via Skype en heeft het grote voordeel dat de gesprekken plaatsvinden vanuit de vertrouwde thuissituatie. Ook zijn er geen externe prikkels en kan je je volledig focussen op jezelf en de sessie. Geografische afstand is niet aan de orde. Voor mij als intuïtief coach is dit ook erg prettig! De kunst is om het licht dat we zijn te integreren met ons mens-zijn op aarde. Op het moment dat ik verbinding met je maak, ben ik een kanaal. Ik werk multidimensionaal, dat wil zeggen dat ik nauw samenwerk met diverse dimensies/velden en energieën. Ik ben zeer sterk verbonden met het engelenrijk. Deze verbinding is gebaseerd op onvoorwaardelijke en pure liefde. Het is een feest om met hen samen te werken en mensen bij te staan op de herontdekking van het pad van licht. Ook werk ik samen met mijn gidsen en andere kosmische helpers en channel via automatisch schrift.

Voordat de sessie begint, neem ik al ruim te tijd mij met jou te verbinden. Via meditatie tap ik op jou in en maak ik contact en lees de taal van jouw hoger-zelf. Ik voel wat er speelt in het hier en nu en welke thema’s aandacht vragen. Op een natuurlijke manier zal tijdens de sessie duidelijk worden wat opgelost en aangeraakt mag worden. Voor jezelf is het fijn te voelen en te weten op welke gebieden je ondersteuning kunt gebruiken. Ik laat de energie het werk doen en het is fantastisch jou op deze manier te mogen begeleiden en ondersteunen! Mijn levenservaring en opgedane kennis neem ik mee en zijn een schitterende aanvulling op mijn manier van werken.

WAT ZICH OOK IN EEN SESSIE ONTVOUWT,
HET IS VOOR JOU EN DOOR JOU
EN DIENT HET DOEL VAN ZELFLIEFDE