THE LIGHT THAT YOU SHINE
IS THE DEEPEST LOVE TO SELF
-Marlies

Herinner je wie je bent?

We worden allemaal geboren met een unieke blauwdruk. Vanuit zielsperspectief leggen wij een reis op aarde af, om te herontdekken wie we werkelijk zijn.. Echter al gauw dient zich de volgende vraag aan ons op, wat weerhoudt ons te zijn wie we zijn en zijn we echt zo bang of zijn het de beperkende overtuigingen en intenties, die ons weerhouden onze potentie te leven.

Daar ligt de uitdaging!

Ik werd als een hooggevoelig  indigo meisje geboren en al snel bleek dat ik over mediamieke talenten beschikte. Ik hoorde, zag en voelde energieën die niet waarneembaar waren met ons aardse oog. Ik had al snel door, dat ik niet zonder reden hier was en al vroeg ontwikkelde ik een natuurlijke interesse voor het spirituele. Waarom zijn wij hier, wat is onze missie maar vooral hoe maak ik mijzelf meer en meer bewust van mijn UNIEK zijn.. Mijn ontwakingsproces was begonnen!

In mijn generatie was het niet “gewoon” je met dit soort zaken bezig te houden en stuitte dan ook op de nodige weerstand. Zowel binnen als buiten het gezin voelde ik mij vaak alleen en onbegrepen. In plaats van te vertrouwen op mijn sterke intuïtie en eigen kracht, raakte ik uit de verbinding met mijzelf.. Wat ik dacht…dat datgene wat ik voelde niet waar was… Vanuit deze beperkende overtuiging ging ik situaties en omstandigheden aantrekken, die mij keer op keer bevestigde dat ik er niet toe deed. De reis terug naar mijn hart was begonnen en bracht mij in contact met mijn diepste pijn en tegelijkertijd een intens verlangen te leven naar de roep van mijn hart en de werkelijke behoeftes van mijn ziel. Binnen deze dualiteit lag het mooiste cadeau verscholen.

Ik durfde in de spiegel te gaan kijken en zag dat heel veel niet van mij was, dat ik veel had aangenomen voor waar maar het niet mijn waarheid was! Ik had de moed uit het drama van het slachtoffer te stappen en de verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven te gaan dragen. Dat ik er mocht zijn in alle opzichten! De hobbels die ik onderweg tegen kwam zijn allemaal ervaringen geweest op het pad van mijn ziel en zijn van onschatbare waarde geweest voor mijn groei in bewustzijn. Het transformeren van pijn heeft mij diepe vreugde gebracht en mijn hart geopend. Ik omarmde mijn gevoeligheid en talenten. De ontdekking van een sprankelende, open en ontvankelijk mooie vrouw. Mijn missie is het begeleiden van mensen op een zodanige wijze dat zij ondersteund, gemotiveerd, geheeld, getroost en geïnspireerd worden en kennis maken met de vreugde en licht die zij zijn. Ik ben enorm dankbaar dit werk te kunnen en mogen doen! Het is heerlijk het licht van mens tot mens door te geven. De transformatie van mijn eigen pijn en verwondingen leveren nu een bijdrage aan het helingsproces van anderen…