JIJ BENT DEGENE OP WIE JE HEBT GEWACHT

ONLINE COACHINGSTRAJECT ZELFLIEFDE

Ik heb mij lief in mijn vreugde
Ik heb mij lief in mijn angst
Ik heb mij lief in mijn onzekerheid
Ik heb mij lief in mijn verlangen
Ik heb mij lief in mijn pijn
Ik heb mij lief in mijn kwetsbaarheid
Ik heb mij lief in mijn kracht
Ik heb mij lief in alles wat ik gecreëerd heb en creëer om te komen tot wie ik nu ben omdat ik gehandeld heb vanuit dat bewustzijn en dat is helemaal ok!

Op mijn E-Book Zelfliefde heb ik vele reacties gekregen, die hartverwarmend waren. Het cadeau wat ik aan mijzelf gaf door al mijn ervaringen op te schrijven bleek ook een cadeau voor anderen te zijn.
Intuïtief voelde ik dat er ruimte was voor een vervolg om tegemoet te komen aan de behoefte om in een meer verdiepende vorm met Zelfliefde aan de slag te gaan.

JIJ BENT DEGENE OP WIE JE HEBT GEWACHT is een online coachingstraject van 5 weken waarin de ontdekkingstocht naar ZELFLIEFDE centraal staat.

Zelfliefde wordt geboren vanuit diep respect, compassie en zachtheid voor al die delen in jou, vanuit mens en zielsperspectief, die dit unieke moment van jouw bestaan gecreëerd hebben. Volledige vrede te hebben en oordeelloos te zijn vanuit het bewustzijn dat alles in het moment goed is zoals het is.
Er is geen goed of fout, het is precies zoals het zich mag ontvouwen.
Een diepe buiging voor jouw ziel die zich een weg baant binnen de nog aanwezige core-wounds van het ego. Een diepe buiging voor jouw ego, die er was in tijden dat er nood aan de man was en je het hoofd boven water moest houden maar nu niet langer meer regeert!
Het pad van zelfliefde is een transformerende weg naar hartgedragen bewustzijn en gaat gepaard met de nodige hobbels en bobbels en vraagt op energetisch niveau veel van ons.

Zelfliefde draagt ook de erkenning, herkenning en acceptatie van de schaduw in zich en wachten ook jouw schaduwdelen om herenigt en in het licht gezet te worden. Door schaduwdelen te doorleven en te doorvoelen, los je blokkades op en geef je ruimte om met je hoger-zelf te verbinden vanuit het licht en te herstellen wat in onbalans was.
Jij bent degene op wie je hebt gewacht is wat we ten diepste verlangen, een thuiskomen. Daar waar we in staat zijn onszelf te dragen vanuit het diepste weten dat het ok is, dat er vrede is diep in ons hart en voelen dat welke beweging we ook maken deze voortkomt uit zelfliefde.

Het pad van zelfliefde spiegelt ons bewustzijn. Expansie( verruiming ) van bewustzijn en van het hart gaan vaak samen met weerstand. Ons zenuwgestel heeft het vaak zwaar te verduren ten tijde van verruiming. Dit komt omdat er voordat verruiming zijn intrede doet, eerst een bewustzijn op de verdichting dient plaats te vinden. Denk maar aan een bepaalde situatie waarin je niet lekker functioneert. Voordat je de stap kan zetten tot verandering, dien je jezelf eerst bewust te zijn waar en hoe de schoen wringt. Maar ook het doorvoelen van alle emoties zijn van essentieel belang om de nieuwe beweging in te zetten.

Ben jij degene op wie je wacht? Neem jij vanaf nu het besluit jezelf centraal te stellen, jezelf te dragen en jou prachtige JIJ te laten stralen dan is dit online traject helemaal geschikt voor jou!

Waarin kan dit online traject JIJ BENT DEGENE OP WIE JE HEBT GEWACHT voor jou ondersteunend zijn:

 • Je gaat ervaren waar zelfliefde nu precies over gaat en je leert makkelijker te verbinden met je hart.
 • Je maakt in verdiepte vorm kennis met de schaduw en leert hoe zij dienend is aan zelfliefde. Ze geeft jou oneindige mogelijkheden voor groei en laat je kennis maken met jouw diepste potentie( calling ).
 • Je gaat ervaren hoe emoties en angsten een rol spelen bij heling van het hart.
 • Je maakt stappen in hoe je angst transformeert naar liefde en wat de boodschappen van angst kunnen zijn.
 • Je zal beter om kunnen gaan met veranderingen en transformaties die op je pad komen.
 • Je zal makkelijker onderscheid kunnen maken tussen intuïtie en gedachten die afkomstig zijn van het mindbewustzijn.
 • Je krijgt inzicht in het grotere plaatje en jouw unieke plek op aarde, waarom juist jij zo belangrijk bent!
 • Je maakt kennis met de vreugde en passie van jouw hart.

Dit online coachingstraject is opgebouwd uit 5 modules met ieder een eigen thema.

Je krijgt iedere week een module in je mailbox met bijbehorende video en oefeningen m.b.t. het thema. De volgende thema’s komen aan bod:

 • MODULE 1 :   ANGST EN SCHADUW
 • MODULE 2 :   EMOTIES
 • MODULE 3 :   VOELEN EN BELICHAMEN
 • MODULE 4 :   INTUITIE
 • MODULE 5 :   COMPASSIE EN VREUGDE

Als je de modules doorlopen hebt, nodig ik uit voor een 1 op 1 gesprek over Skype. In dat gesprek van 60 minuten evalueren we hoe het is gegaan, wat je geleerd hebt en waar je nog ondersteuning in zou kunnen gebruiken.

Ook tussentijds stel ik je in de gelegenheid om vragen te stellen via de mail.

Vanuit mijn eigen ervaring, kennis, liefde en de onvoorwaardelijke liefde van mijn lichtteam heb ik dit traject geschreven en zal jou gaan ondersteunen bij jouw reis op aarde. Een reis in en vanuit zelfliefde die de basis legt voor hartgedragen bewustzijn en jouw unieke bijdrage levert aan het grote wonder wat leven heet!

Online coachingstraject inclusief 5 uitgebreide modules met video’s en oefeningen en 60 minuten gesprek over Skype.
Jouw bijdrage:  €111
Meer informatie : info@herinnerjewiejebent.nl
Na opgave deelname ontvang je een ontvangstbevestiging met de datum waarop je start en de betalingsgegevens.

Ja, ik wil meer weten over de online training.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op. Hierna besluit je of je de training wilt volgen.

Zelfliefde brengt verstilling, vrede, diepe ontspanning, vreugde en brengt je in contact met je essentie.

I HEAR YOU
I HEAR YOUR CALLING
I FEEL YOU
DO YOU?

Je bent van harte welkom!
Hartegroet Marlies

Deel deze online training

Ken je iemand voor wie je denkt dat deze training waardevol is? Deel dan deze pagina via een van de knoppen hieronder.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email