KRACHTPLAATSSESSIES

INDIVIDUEEL OF IN EEN GROEP

I HEAR YOU

I HEAR YOUR CALLING

I FEEL YOU

DO YOU FEEL ME?

Mother Earth and grandmother Moon

Wat is een krachtplaats? Een krachtplaats is een plek in, op of boven de aarde die gekenmerkt wordt door een energetisch hoge trilling. Dankzij de wet van resonantie weten we dat alles in het universum communiceert via trillingen. Deze plekken kunnen een cultuur historische waarde hebben zoals vaak het geval is bij leylijnen. Als je in de buurt woont van een leylijn of in het veld gaat staan van zo’n lijn, kan dit als erg fijn worden ervaren. De hoge trilling wordt vaak beschreven als liefdevol en uitnodigend.
Een krachtplek kan ons ook verbinden met de dimensies van het Devarijk  (elementalen) en dit is waar ik me mee verbind. Zo heeft elke boom en plant zijn of haar eigen Deva, zie het als een soort beschermer en begeleider.
Vele energievormen zoals elven, kabouters en bewoners van Midden Aarde zijn altijd aanwezig om ons bij te staan en te ondersteunen op ons pad van ascentie op aarde. Ze zijn voor ons mensen vaak niet zichtbaar omdat ze zich in een andere dimensie bevinden.
Het zijn energetische wezens van hoge liefdevolle trilling die, wanneer je je met hen verbind en kunt openstellen een zeer sterke helende werking uit gaat.

De verbinding met moeder aarde verbind je, vanuit een dieper niveau met jouw goddelijke vrouwelijke essentie. Het is die verbinding die je kracht en veiligheid geeft om te durven landen in jouw oneindige potentie van wijsheid en liefde.
Vrouwelijke energie kent geen strijd, overheersing, onderdrukking of op oude machtsstructuren geprogrammeerde handelingen. Zij is de zachtheid die ontwaakt en die het mannelijke meeneemt in hartgedragen bewustzijn.
Ze laat jou zakken in haar weergaloze omhelzende liefde en brengt je daar waar je de weg was kwijtgeraakt.

MOTHER I FEEL YOU UNDER MY FEET

MOTHER I HEAR YOUR HEARTBEAT

Daar waar je dacht alleen nog door te kunnen gaan, alleen en in strijd. Je stem klein gemaakt en nauwelijks nog hoorbaar. Daar waar je de roep van jouw hart langzaam weg hoorde echoën in de duisternis. Een diep heimwee naar een deel van jou wat vergeten leek, angstig om overmeesterd te worden. In die leegte roept ze, Moeder Aarde en grootmoeder Maan.
Ze vraagt om je over te geven, de pijn te omarmen in zachte vergeving en duisternis terug te brengen naar haar goddelijke essentie, licht.
Daar waar jouw licht schijnt..

De sessies die ik ga geven op krachtplekken komen voort uit een diepe verbinding die ik mijn leven lang heb met moeder aarde. Ik ben mij de helende energie van moeder aarde gaan herinneren en ik heb haar roep gehoord en kunnen ontvangen. Ik ben EEN met haar en geef mijn ervaringen en kennis graag door op prachtige plekken in de natuur.
Ook heb ik een sterke verbinding met klank. Muziek zal een grote rol gaan spelen tijdens groepssessies.

Daar waar we de weg kwijt zijn geraakt worden we uitgenodigd om onze vrouwelijke natuur opnieuw te vinden. Het is een calling…een diepe uitnodiging van moeder aarde om jouw wezenlijke stem weer klank te geven en te leren vertrouwen op jouw prachtige unieke talenten!

INDIVIDUELE SESSIES

Een individuele krachtplaatssessie is een sessie op maat, op een prachtige plek in de natuur. Een van die plekken is een arboretum in de buurt van Wageningen. Het is een bomentuin in een bos. Het is een natuurgebied nog zo puur, dat je je waant in een sprookjesbos. Deze krachtplaats en nog een aantal mooie natuurplekken heb ik diverse malen bezocht en kennis gemaakt met de liefdevolle energie van natuurwezens en andere hoog frequente energieën.
We spreken af op een goed bereikbare locatie bij het arboretum en starten onze wandeling. We wandelen eerst een stuk door het bos, daar aan grenzend ligt het arboretum. De sfeer is zo sereen en vriendelijk dat je al snel merkt dat je een stuk lichter voelt. Het enige wat je hoeft te doen is je te openen om te ontvangen. We denken vaak dan van alles te moeten maar de kunst is juist het te laten gebeuren. Jouw systeem reageert al bij aankomst en dat wat aangeraakt mag worden, opent zich als vanzelf.
Ik laat jou voelen en ervaren hoe het is om te verbinden met de energieën van bomen, planten en het devarijk. Als woorden willen komen, komen ze als vanzelf. Als je pijn of verdriet voelt, dan voelt het niet als belastend. Het is een natuurlijk loslaten, in zachtheid en compassie. Eigenlijk zijn woorden overbodig, de energie zelf doet het werk. Moeder aarde nodigt je uit naar haar toe te gaan, haar liefdevolle heling te horen en open te staan om deze te ontvangen. Als je bang bent nodigt zij zachtjes uit de angst te voelen om haar vervolgens liefdevol op te nemen. Als je verdriet voelt, nodigt zij je uit om je tranen de vrije loop te laten..ze vangt ze op. Te voelen dat je haar bent, dat je die liefdevolle omhelzing al zelf bent!
Je zal merken hoe fijn het is om te verbinden met je lijf. Hoe heerlijk het is een tijdje op een plek te staan en de liefde te voelen, die door je heen stroomt. Dat alles er mag zijn en goed is in het moment zoals het is.
Krachtplaatsen zijn zeer dienend als het over heling gaat en dragen de energie van het hart. In Schotland schrijven artsen inmiddels natuur voor als medicijn.

Een individuele krachtplaatssessie is uniek en zeer effectief maar vooral verbindend en helend, vreugdevol en krachtig.
Ik nodig je uit haar roep te horen, jouw roep te horen en te luisteren naar de stem van jouw innerlijke vrouwelijke godin.

Voor een krachtplaatssessie kan je je opgeven:
info@herinnerjewiejebent.nl of via het inschrijfformulier op mijn website. Link
Duur: 90 minuten
Bijdrage: € 55
Locatie: Boswachterij Oostereng te Wageningen.

Details volgen na inschrijving

KRACHTPLAATSSESSIE/WANDELING VOOR GROEPEN

Niet alleen individueel maar ook vanuit het samen-zijn in een groep, is een krachtplaatswandeling/sessie een bijzondere ervaring.
Regelmatig zal ik groepswandelingen gaan organiseren op een van de mooie krachtplaatsen zoals Arboretum De Oostereng in Wageningen.
Het zal een bijzondere middag worden want we bezoeken niet alleen het arboretum met al haar helende positieve energieën maar gaan aansluitend een paar heerlijke klankuurtjes beleven in een Yurt.
Klank is een andere passie van me en hoe mooi is het de frequentie van moeder aarde te horen in het prachtige vioolspel van Wilco de Bruijn.
Wilco heb ik leren kennen via een klankconcert en raakte ontroerd door zijn spel. Intuïtief verwoord hij de energie die op dat moment speelt en neemt je mee in een warm bad van klank en ontspanning.
We gaan die middag dus van buiten naar binnen. Datgene wat je ervaren en gevoeld hebt op de krachtplek mag landen in de Yurt, terwijl de houtkachel aangename warmte verspreid en Wilco je verrast met zijn vioolspel.

Vanuit een dieper niveau van samen-zijn en verbinding maken we er een middag van vol beleving, warmte, genieten en delen.
Op mijn website en op facebook vindt je de data van de groepswandelingen op de krachtplaats en je kunt je opgeven via info@herinnerjewiejebent.nl of het inschrijfformulier. Link. Je kunt mij ook volgen op Facebook Herinnerjewiejebent.

Mocht je Wilco al wat beter willen kennen kijk dan op www.klankhuis.nl

Locatie: Boswachterij De Oostereng te Wageningen
Duur: Van 12.30 uur tot 17.00uur
Data: Zie activiteiten (link)
Van 12.30 uur tot 15.00 uur wandeling en krachtplaatsbezoek
Van 15.15 uur tot 17.00 uur vioolklankconcert in de Yurt
Bijdrage: € 47,50
Opgave: info@herinnerjewiejebent.nl of via het inschrijfformulier op de website. Link.

Leuk je te ontmoeten!

Ja, ik wil me opgeven voor een Krachtplaatssessie

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op met meer informatie.

Een krachtplaatssessie brengt verstilling, vrede, diepe ontspanning, vreugde en brengt je in contact met je essentie.

I HEAR YOU
I HEAR YOUR CALLING
I FEEL YOU
DO YOU?

Je bent van harte welkom!
Hartegroet Marlies

Deel deze krachtplaatssessie

Ken je iemand voor wie je denkt dat deze krachtplaatssessie waardevol is? Deel dan deze pagina via een van de knoppen hieronder.

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email