SAMEN-ZIJN voor NIEUWETIJDSJONGEREN

Graag nodig ik je uit om in een sfeer van openheid te delen in samenzijn. Dit is de eerste bijeenkomst die ik organiseer voor Nieuwetijdsjongeren uit een reeks van meerdere door het hele land waarin jouw verhaal de basis vormt, jouw uniek zijn en jouw stem! Als ultra-sensitief en hoogbewuste ziel ben je naar de aarde gekomen om een krachtig veld van liefde neer te zetten. Je “weet” diep  van binnen dat je hier met een reden bent en je hebt een zeer sterke verbinding met het licht en je stemt je hier makkelijk op af. Dit is een prachtig geschenk maar in de aardse realiteit vaak niet zo begrepen en gehoord.  In de periode van jong-volwassenheid leer je omgaan met vele uitdagingen en jezelf in relatie tot je omgeving een plek te geven..IK BEN

Voor jou als Nieuwetijdsjongere is dit proces vaak nog intenser omdat je talenten vaak nog zo onzichtbaar zijn maar wel voelbaar wat kan zorgen voor veel onrust en verwarring. Je gevoeligheid is zo groot dat je jezelf vaak geen raad weet en waar kan je heen om te delen en steun te vinden? Je vindt het vaak lastig om te voelen wat van de ander is en wat van jezelf, hierin speelt begrenzing een cruciale rol. Omdat je je snel kan verbinden met hogere sferen en andere dimensies, kan je soms het gevoel krijgen overspoeld te raken. Wat kan en moet ik hier allemaal mee? Het vraagt veel moed om in jouw kracht te blijven en te luisteren naar je intuïtie, die zo helder en duidelijk spreekt. Hoe deel je jouw ervaringen met het thuisfront en je vrienden, of heb je de neiging om dat wat je voelt weg te stoppen?

Mijn naam is Marlies Groenenberg en ben werkzaam als Intuitive Indigo coach in mijn praktijk Herinnerjewiejebent. Ik heb de keuze vanuit mijn hart en ziel gemaakt om bijeenkomsten te gaan organiseren om jou als Nieuwetijds”kind” in de gelegenheid te stellen elkaar te ontmoeten vanuit gelijkgestemdheid en een veld te creëren van samenzijn en verbinding. Ik ben zelf een Nieuwetijdskind en het accepteren van mijn grote gevoeligheid en gaven is een lange weg geweest..een weg waarin ik me vaak erg alleen voelde en niet begrepen. Ik wil een plek creëren waar je je thuis voelt en een veilige bedding biedt om elkaar te ontmoeten en te delen wat je bezighoudt. Jou de ruimte te geven jouw verhaal te vertellen…wat je voelt…wat je beweegt…Jou te laten vertellen wat je bezighoudt, wat je nodig hebt, waar je blij van wordt, wat je grootste uitdaging is, waar je tegenaan loopt, wat het voor jou betekent om hoogsensitief en hoogbewust te zijn en hoe je hiermee omgaat naar buiten toe. Kortom, het gaat over JOU !

Zoals ik je al vertelde is dit de eerste bijeenkomst en mijn intentie is om iedere maand een samenzijn te organiseren. Je hoort na iedere bijeenkomst waar de volgende gehouden wordt. Als deelnemer kan je gebruik maken van leuke kortingen en bonussen vanuit het aanbod van mijn praktijk.

Ik vind het fantastisch JOU te leren kennen en met je mee te lopen op het pad van jouw unieke reis op aarde. Je te laten ervaren hoe het is om met gelijkgestemden te delen en steun te ontvangen. Je stem te horen en de klank van jouw talent. Ik zal er voor je zijn en middels mijn eigen ervaringen laten zien dat elke uitdaging in ieder aspect van jouw zijn, het grootste geschenk is wat je in je draagt.

 

PROGRAMMA

Vanaf 13.15 uur staat de deur open en staat koffie/thee en lekkers klaar.

Van 13.30 tot 14.30 uur Kennismaking op een Nieuwetijdsmanier. Geen voorstelrondjes maar wat jij wilt en voelt om over jezelf te vertellen, op een speelse manier!

Van 14.30 tot 14.45 uur Muziek en meditatie

Van 14.45 tot 16.15 uur Deze eerste bijeenkomst zal ik een gespreksthema introduceren en begeleiden. “Wat betekent het voor jou om hoogsensitief en hoogbewust te zijn?

Van 16.15 tot 17.00 uur Muziek en gezellige afsluiting.

 

 

Datum:     8 Juli
Tijdstip:    13.15 tot 17.00 uur
Locatie:     Yogacentrum Suniya
Adres:       Haagsteeg 4, 6708 PM Wageningen
Bijdrage:  €35 inclusief drankjes en lekkers

Info en opgave: info@herinnerjewiejebent.nl
06-22427163

Heel graag maak ik met je kennis en jij met anderen!

Liefs Marlies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top